Geplaatst in Mediterraan stukje

Tegels van het extra terras eruit

In de achtertuin is een mooi terras dat doorloopt onder een veranda. Een heerlijke plek om te zitten, met altijd wel een plekje zon maar je kunt ook een schaduwplekje zoeken. Naast dit grote terras is er ook een rechthoekig stuk van 2 x 3m met grote tegels. Wat mij betreft is dit allemaal teveel terras, dus dat mag eruit.

20161118_164212-1000

Omdat het een echte zonnige plek is, wil ik daar al mijn meegebrachte planten uit mijn vorige huis neerzetten. Dit zijn eigenlijk allemaal Mediterrane planten: rozemarijn, lavendel, thijm, verbena, e.d. die al staan te wachten in de potten.

Dat wordt dus de toekomst, maar eerst: de tegels moeten eruit! Loodzwaar zijn de tegels, maar we hebben ze eruit gekregen. De poes ziet maar 1 ding: een enorme kattenbak.

tegels eruit
In maart 2017 hebben we de (loodzware) tegels eruit gehaald. Wat een klus!
20161126_151754-1000
Het extra terras was wel heel erg handig toen ik een feestje gaf eind november 2016. Met een bankje en een vuurkorf werd het een heerlijke plek om te zitten.

Auteur:

In dit blog vertel ik over mijn tuin en alles wat daarin leeft: de inheemse bloemenwei die ook een boomgaard is, het mediterrane stuk, de potager met bijenhotel, de natuurlijke vijver en zijn bewoners, de zijtuin die eigenlijk het grootst is, de schaduwvoortuin met stumpery. Enfin, er is zoveel te vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s