Geplaatst in Bloemenweide

Droomzitje tussen de bloemen

Meestal komen dromen niet uit. Je kent dat wel: je verheugt je op iets en voor je het weet, vormt zich een ideaal beeld in je hoofd, dat meestal geen werkelijkheid wordt. Je ziet jezelf al helemaal zitten op vakantie, heerlijk onderuit in de zon met een lekker boek voor je tent. In de werkelijkheid regent het, zitten die klapstoeltjes voor geen meter en is er een huilbaby in de tent naast je.

Soms komen dromen wèl uit

Ik vind het nog steeds bizar als mijn dromen uitkomen. Nu weer met het droomzitje in het gras. Toen ik bedacht dat het enorme grasveld een weelderige bloementuin moest worden met graspaadjes, zag ik me al helemaal zitten in het midden van al dat moois. Natuurlijk op die heerlijke rotan stoelen waar ik vorig jaar lonkend naar keek, maar geen ruimte voor had. En nu? Nu staan ze er gewoon! Midden in een bloemenzee!

droomzitje in de bloemen
Dromen komen uit! een heerlijk zitje in het midden van al die bloemen.
voeten in het gras
Ja, ik moet het gras weer maaien, maar het is ook zo heerlijk om met mijn blote voeten in die lange sprieten te zitten.
20170630_162714
Er staat nog veel meer te bekijken dan alleen kamille. Er is zoveel te zien in alle kleuren.

Auteur:

In dit blog vertel ik over mijn tuin en alles wat daarin leeft: de inheemse-bloemenwei die ook een boomgaard is, het mediterrane stuk, de potager met bijenhotel, de natuurlijke vijver en zijn bewoners, de zijtuin die eigenlijk het grootst is, de schaduwvoortuin met stumpery. Enfin, er is zoveel te vertellen.

2 gedachten over “Droomzitje tussen de bloemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s