Geplaatst in Mediterraan stukje

Het Mediterraan stukje in aanleg

Het leek heel wat, al die potten met Mediterrane planten die klaarstonden om geplant te worden (lavendel, enkianthus, rozemarijn, tijm, e.d.). Maar eenmaal in de grond was het toch een beetje een kaal gebeuren waarbij ik vooral dacht ” was dit nou alles?”.

20170312_172134-1000Het scherp zand is grotendeels verwijderd en de grond is verbeterd op de plekken waar ik heb geplant. De verbena is nog niet opgekomen, dus die staat nog even in zijn pot te wachten tot het ook uitgeplant kan worden.

Om er toch doorheen te kunnen lopen heb ik een ” Flintstone” -paadje gemaakt met de vele stenen die op de hoop erachter liggen. Zo kun je straks tussen de plantjes door lopen en krijg je een speelse zichtlijn naar achteren.

Links: Het Mediterrane stukje half maart 2017; Rechts eind juni – het is al lekker begroeid.

Auteur:

In dit blog vertel ik over mijn tuin en alles wat daarin leeft: de inheemse bloemenwei die ook een boomgaard is, het mediterrane stuk, de potager met bijenhotel, de natuurlijke vijver en zijn bewoners, de zijtuin die eigenlijk het grootst is, de schaduwvoortuin met stumpery. Enfin, er is zoveel te vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s