Geplaatst in Tuin

Winter-Sara-tuinfeest

Eind november werd ik 50, dus het was hoog tijd voor een feestje. Handig, dan kon iedereen gelijk mijn nieuwe woonplek zien. Aangezien er buiten genoeg ruimte is voor veel mensen, heb ik een “Winter-Sara-Tuinfeest” gegeven. Met 5 vuurkorven, glühwein, warme chocomelk (met rum), Erwtensoep met roggebrood en spek en nog veel meer winterlekkers. Verspreid door de tuin zijn wat bankjes neergezet, voorzien van veel dekentjes en wat vuurkorven geplaatst. En livemuziek ! Het was fantastisch! Wat een heerlijke plek voor zo’n feest.

voorbereidingen voor het feest zijn gedaan
Alle voorbereidingen zijn gedaan, alles staat klaar. Je kunt aan de rijp zien hoe koud het was, maar je ziet ook een winterzonnetje….
collegas komen
’s Middags komen de eerste mensen: mijn collega’s! Ik krijg – hoe toepasselijk – een boompje (of eigenlijk een tak) met geld voor de tuin.
10 Electric
De band van Jan (10 Electric) speelde akoestisch

De band van Jan (10 Electric – gaat dat zien) speelde voor het eerst, op mijn verzoek, akoestisch. Ik wist namelijk niet of mijn elektra dat gitarengeweld aan zou kunnen en wilde ook vrienden blijven met de buurt. Ze hebben prachtig gespeeld! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

vuur
Dekentjes en vuurtjes: onmisbare elementen op dit feestje

Auteur:

In dit blog vertel ik over mijn tuin en alles wat daarin leeft. Ik rommel maar wat aan en leer al doende, over de inheemse bloemenwei die ook een boomgaard is, het mediterrane stuk, het bijenhotel, de natuurlijke vijver en zijn bewoners, de zijtuin die eigenlijk het grootst is, de schaduwvoortuin met stumpery. Enfin, er is zoveel te vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s